Welkom bij BBQ keukens! Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Jeroen Hilgers.

In 2001 ben ik voor mezelf begonnen in de metaal, en van de garage via verschillende huurlocaties naar mijn eigen pand aan Leije 6 in Gemert gegaan.

Al bijna 20 jaar heb ik een succesvol bedrijf in de metaalsector. Mijn specialisaties zijn CNC-draaien, frezen en lassen voor allerlei soorten bedrijven.

Een grote hobby van mij is barbecueƫn. Een tijdje geleden heb ik een mooie Kamado gekocht en daar een robuust meubel voor gemaakt van roestvrijstaal en hout.

Ik kreeg veel positieve reacties en vaak de vraag of ik voor andere mensen ook een BBQ-meubel kon maken. 

Zo is het gehaktballetje gaan rollen. Met veel plezier en een hoop tevreden klanten maak ik nu BBQ- meubels en andere tuinmeubels op bestelling met een industriƫle look.

Alle soorten en maten zijn mogelijk en in alle prijsklassen. Denk hierbij aan RVS, verzinkt staal en verschillende houtsoorten.

Sinds enige tijd hebben we een zeer betaalbaar instapmodel van hoge kwaliteit die, indien gewenst, uitgebreid kan worden.

Heb je al een volledig uitgewerkt idee? Ik maak het voor je! Weet je nog niet precies wat je wil en wat bij je situatie en budget past? Ook geen probleem! Neem contact met mij op via mail of telefoon en ik bespreek graag de mogelijkheden met je.